Energiefiets huren

Echte stroom opwekkende energiefietsen huren

Energiefietsen Huren

 

Met de Energiefiets kun je zelf de energie bij elkaar trappen. Met deze energie is het mogelijk om bijvoorbeeld je telefoon op te laden, het laten branden van lichten en lichtslangen, het afspelen van muziek, het creeeren van een gezellige sfeer met discolichten en rookmachines. Ook is het mogelijk om met de energiefiets ervoor te zorgen dat de TV, Beamer en Laptop aan blijven terwijl u van deze apparaten gebruikt maakt tijdens een presentatie of computerspel. Heeft u zelf een leuk idee voor de energiefietsen en wilt u weten of dit mogelijk is neem dan contact met ons op. Wij kunnen de energiefietsen aan elk apparaat koppelen die voorzien moet worden van stroom. Hieronder enkele voorbeelden.  

Bellenblaas Energiefiets.

Met deze fietsopstelling kunt u de bellenblaasmachine voorzien van stroom. Terwijl er gefietst wordt vliegen de bellen bij u om de oren.

Smoothie-Fiets.

Maak zelf uw eigen smoothie. U zorgt er zelf voor dat de blender in beweging komt en het fruit een heerlijke smoothie wordt, Na een inspanning direct een gezond fruitdrankje.

Lampen Energiefiets.

Met deze energiefiets kunnen we verschillende lampen laten branden. Leuk om te zien zoals hierboven verwerkt in een kerstboom van hout.

De Racetafel Energiefiets.

De racetafel energiefiets is een leuke manier kennis te maken met het opwekken van stroom. Hoe harder er gefietst wordt hoe sneller de auto over het parcours gaat en win jij.

Oplaad Energiefiets.

Met de oplaad energiefiets is het mogelijk om uw apparatuur zoals telefoons - tablets - laptops weer te voorzien van stroom. Blijf volledig bereikbaar.

Discolicht Energiefiets.

Terwijl u begint met fietsen gaat de discobol draaien en zorgt voor kleurrijke effecten. Het leukst te gebruiken in een donkere omgeving.

Bioscoop Energiefietsen.

Koppel meerdere energiefietsen aan elkaar om de beamer zijn werk te laten doen. Terwijl er gefietst wordt kan er gekeken worden naar een film.

Lichtbord Energiefiets.

Via de lichtbord energiefiets kunt u het verschil ervaren tussen de nieuwe Led verlichting en de halogeen verlichting van vroeger. Merk het verschil qua inspanning. 

Muziek Energiefiets.

U zorgt ervoor dat de muziekbox de muziek blijft afspelen. Zodra er niet meer gefietst wordt krijgt de box geen stroom en hebben we helaas geen geluid meer.


Stroom via elektriciteitsnet terug leveren.

Met deze fietsen kunnen wij de bij elkaar gefietste energie terug leveren aan het elektriciteitsnet.